novelle-plus-ce-herukkasitruunaruoho-kopio

Novelle Plus C+E

Kun haluat nauttia täysipainoisesta elämästä, pidä huolta vastustuskyvystäsi. Siinä sinua auttavat stressitön elämä, riittävä uni ja monipuolinen ruokavalio. Hyvänä lisänä on puolustuskyvyllesi tärkeitä vitamiineja sisältävä Novelle Plus C+E. Sen avulla virität vastustuskykysi valppaaksi päivittäin.

Yhdestä puolen litran Novelle Plus C+E -pullosta saat koko päivän C-vitamiinin tarpeen ja 40 % E-vitamiinin tarpeestasi. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa ja E-vitamiini suojaa solujasi hapettumisstressiltä. Novelle Plus C+E -juoman virkistävä maku tulee herkullisesta herukasta ja sitruunaruohosta. Makua korostaa ripaus sokeria, mutta niin kevyesti, että kaloreita on vain 17 kcal/100 ml.

Tuotetiedot

Ainekset Vesi, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontaiset aromit, C- ja E-vitamiinit, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), väri (lykopeeni)
Tuotepakkaus 0,5 l kierrätysmuovipullo
Ravintosisältö Per 100 ml
Energia kJ / kcal 70 / 17
Hiilihydraatit g 4
josta sokereita g 4
E-vitamiini mg 1
C-vitamiinia mg 16

Novelle Plus Kalsium

Kalsium on tärkeä luuston rakennusaine. Kun nuorempana tarvitsemme kalsiumia luuston kasvuun ja vahvistumiseen, iän myötä kehomme janoaa kalsiumia – ja varsinkin lisäkalsiumia – luuston huokoistumisen eli osteoporoosin estoon.

Novelle Plus Kalsium maistuu todella hyvältä sekä ruoan kanssa että sellaisenaan päivän virkistäjänä. Makunsa se saa herkullisista karpaloista Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä. Tutkitusti hyvä kalsiumin lähde (Helsingin yliopisto, 2008).

Tuotetiedot

Ainekset Vesi, hiilidioksidi, kalsiumlaktaatti ja -glukonaatti, luontaiset aromit
Tuotepakkaus 0,5 l kierrätysmuovipullo
Ravintosisältö Per 100 ml
Energia kJ / kcal 0 / 0
Kalsium mg 64

novelle-plus-kalsium-karpalo
novelle-plus-magnesium-vihreaomena

Novelle Plus Magnesium+C

Jos elämääsi kuuluu liikkuminen, ota päivääsi mukaan myös magnesium. Se edistää lihastesi normaalia toimintaa rasituksen, kuten salin, lenkin tai joogan jälkeen. Lisäksi moni käyttää magnesiumia yleistyvien lihaskramppien ja suonenvetojen estämiseen.

Novelle Plus Magnesium+C osana monipuolista ruokavaliota on erinomainen tapa varmistaa riittävä magnesiumin saanti. Sen raikas maku tulee vihreästä omenasta Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä.

Tuotetiedot

Ainekset Vesi, hiilidioksidi, magnesiumkloridi, luontaiset aromit, C-vitamiini
Tuotepakkaus 0,5 l kierrätysmuovipullo
Ravintosisältö Per 100 ml
Energia kJ / kcal 0 / 0
C-vitamiinia mg 16
Magnesiumia mg 30

Novelle Plus Multi B+C

Novelle Plus Multi B+C on kätevä tapa nostaa kehon vireystasoa ja vitamiinivarastoja osana monipuolista ruokavaliota. Se sisältää kolmea B-vitamiinia ja vastustuskyvylle tärkeää C-vitamiinia.

Jo yhdestä puolen litran pullosta saat 40 % päivän B-vitamiinien tarpeesta ja 100 % C-vitamiinista. Kaupan päälle saat makuelämyksen vailla vertaa: Novelle Plus Multi B+C:n eksoottinen maku tulee mangosta ja guavasta Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä.

Tuotetiedot

Ainekset Vesi, hedelmäsokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), Luontaiset aromit, C-vitamiini, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), sitruuna- ja safloritiiviste, sitruunamelissauute, B3-, B5- ja B6-vitamiinit, väri (riboflaviini)/td>
Tuotepakkaus 0,5 l kierrätysmuovipullo
Ravintosisältö Per 100 ml
Energia kJ / kcal 73 / 17
Hiilihydraatit g 4,2
josta sokereita g 4,2
C-vitamiinia mg 16
B3-vitamiini mg 1,3
B5-vitamiini mg 0,5
B6-vitamiini mg 0,1

novelle-plus-multi_bc_mangoguava
novelle-plus-sinkki_e

Novelle Plus Sinkki+E

Sinkki ja E-vitamiini ovat silkkiä ihollesi. Sinkki auttaa ihoasi pysymään normaalina ja E-vitamiini säilyttämään ihon luonnollisen kosteutensa. Sinkki ei varastoidu elimistöön, joten sen riittävästä saannista on huolehdittava päivittäin. Juoma sisältää myös aloe vera-uutetta. Aloe Veraa käytetään yleisesti ihon hyvinvointia ja kosteuttamista edistävissä tuotteissa.

Jo yhdestä puolen litran Novelle Plus Sinkki+E -pullosta saat 40 % päivän sinkin ja E-vitamiinin tarpeesta osana monipuolista ruokavaliota. Sen vastustamaton maku tulee aprikoosista ja jasmiinista Salpausselän harjujen suodattamaan veteen tehtynä.

Tuotetiedot

Ainekset Vesi, hedelmäsokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), Luontaiset aromit, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), aloe vera –uute, väri (karmiini), E-vitamiini, sinkkisulfaatti
Tuotepakkaus 0,5 l kierrätysmuovipullo
Ravintosisältö Per 100 ml
Energia kJ / kcal 73 / 17
Hiilihydraatit g 4,2
josta sokereita g 4,2
E-vitamiini mg 1
Sinkki mg 0,8

Novelle Plus Foolihappo+C

Novelle Plus Foolihappo+C on uusi greipin- ja litsinmakuinen hyvinvointivesi, joka tukee hyvinvointia sisältämällä keholle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Novelle Plus Foolihappo+C sisältää foolihappoa, C-vitamiinia ja kollageenia ja se tukee kehon uudistumista.

Novelle Plus -uutuus maistuu raikkaalta greipiltä ja erittäin C-vitamiinipitoinen litsi, eli kiinanluumu tuo makuun mukaan eksoottista pehmeyttä. Uutuusjuoma sisältää myös kollageenia, joka on hiusten, kynsien, sekä nivelsiteiden ja sidekudosten päärakenneaine.

Kaloriton (2kcal/100ml) ja lähes sokeriton (0,4g/100ml) uutuus on täydellinen itsestään huolta pitäville ihmisille, jotka haluavat nauttia kevyesti.

Tuotetiedot

Tulossa!

foolihappo