crodo_lemon_soda

TERME DI CRODO LEMON SODA

Terme di Crodo Lemon Soda on kirpeä ja raikas sitruunalimonadi Italiasta. 1940-luvulta peräisin oleva kirpeänraikas juoma on Italian suosituin sitruunalimonadi. Rakastetun maun salaisuus löytyy juoman korkeasta mehupitoisuudesta (12 %) ja runsaasta määrästä herkullista hedelmälihaa. Limonadin valmistuksessa käytetään ainoastaan Sisilian paahteessa kypsyneitä sitruunoita. Raikas juoma on makeutettu sokerilla ja eikä se sisällä säilöntäaineita tai väriaineita.

Tuotetiedot

Ainekset Kivennäisvesi, sitruunatäysmehu ja sitruunatäysmehu tiivisteestä (12 %), sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, hiilidioksidi, sitruunan hedelmäliha 0,06 %, luontaiset aromit
Tuotepakkaus 0,2 l lasipullo
Ravintosisältö Per 100 ml
Energia kJ / kcal 221 / 52
Hiilihydraatit g 13
josta sokereita g 13
Suola 0,1

TERME DI CRODO LIME-MINT SODA

Terme di Crodo Lime-mint Soda maistuu mukavan happamalta limeltä ja raikkaalta mintulta. Herkullisen maun salaisuus löytyy juoman korkeasta mehupitoisuudesta ja hedelmälihasta.

Italiassa valmistetussa limonadissa on 12 % mehua ja paljon limen hedelmälihaa. Italiassa suuren suosion saavuttanut raikkaan virkistävä juoma on makeutettu sokerilla ja eikä se sisällä säilöntä- tai väriaineita.

Tuotetiedot

Ainekset Kivennäisvesi, sitruunatäysmehu ja sitruunatäysmehu tiivisteestä (12 %), sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, hiilidioksidi, sitruunan hedelmäliha 0,06 %, luontaiset aromit (sitruuna, minttu, lime)
Tuotepakkaus 0,2 l lasipullo
Ravintosisältö Per 100 ml
Energia kJ / kcal 221 / 52
Hiilihydraatit g 13
josta sokereita g 12
Suola 0,1

crodo_limemint_soda