Juomat

Valikoimamme koostuu Hartwallin suosituista juomaperheistä, jotka pitävät sisällään herkullisia virvoitusjuomia ja mehuja, terveellisiä vesiä ja hyvinvointijuomia, sekä piristäviä energia- ja urheilujuomia – yhteensä yli 30 maistuvaa juomaa josta valita. Lisäsimme myös kahvikonseptin jo valmiiksi kattavaan palveluumme. Herkullinen ja ensiluokkainen kahvinautinto ovat asioita mistä emme tingi.

Juomavalikoimamme takaa parhaan makunautinnon työpäivä jokaiseen hetkeen!

01/vedet

Novelle

Juomia, jotka elävät.

Olipa kerran vesi, joka oli kätkeytynyt Suomen syvimpien soraharjujen uumeniin. Siellä se odotteli aikansa, kunnes antoi periksi veden luonteelle: sen kuului virrata ja muuttua. Liikkua. Etsiä alati uusia reittejä.

25 vuotta sitten soraharjujen vedestä syntyi ensimmäinen Novelle. Mutta ei vesi siihenkään pysähtynyt. Pian se otti taas uusia muotoja: sai seurakseen aitojen hedelmien ja marjojen aromeja, vitamiineja, kivennäisaineita, luontaista kofeiinia. Ja niin se virtaa, muuttuu ja elää edelleen – onhan sillä veden villi ja vapaa luonne. Elämänjanoinen, alati uudestisyntyvä.

Se on nostanut Novellen markkinajohtajaksi. Sama maukas ja terveellinen soraharjujen vesi on edelleen jokaisen Novellen pohjana. Sen ansiosta Novelle on ainutlaatuinen juoma janoon, hyvinvointiin, ruoan seuraksi ja ihan vain elämän kyytipojaksi.

Novelle Plus

Novelle Plus -tuoteperhe koostuu juomista, joihin on lisätty jokapäiväisen hyvinvoinnin kannalta tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja. Juomat tekevät hyvää ja täydentävät terveellistä elämäntapaa.

Tuoteperheeseen kuuluu kuusi tuotetta: Hartwall Novelle Plus Multi B + C, Hartwall Novelle Plus Magnesium + C, Hartwall Novelle Plus Sinkki + E, Hartwall Novelle Plus C+E, Hartwall Novelle Plus Kalsium sekä Hartwall Novelle Plus Kromi + Sinkki.

Hartwall Vichy

Hartwall Vichy Original on osa suomalaista historiaa. Sen synty ulottuu vuoteen 1836, kun Victor Hartwall perusti Pohjoismaiden ensimmäisen kivennäisvesien tuotantolaitoksen, jossa pullotettiin hiilihapotettua, kivennäisaineita sisältävää terveysvettä.

Hartwall Vichy Original on suomalainen ”vahva vichyvesi”. Se on runsaasti kuplivaa ja sisältää tasapainotetusti kivennäisaineita ja myös suolaa eli natriumia, kuten perinteisen vichyn kuuluukin.

02/virvoitusjuomat

Hartwall Jaffa

Hartwall Jaffa on Aito Oikea suomalainen virvoitusjuoma, joka tuli markkinoille jo vuonna 1949. Nykyisin se on Suomen arvostetuin virvoitusjuoma. Hartwall Jaffa tunnetaan ennen kaikkea hedelmäisestä appelsiinivirvoitusjuomastaan, ja Hartwall Jaffa Appelsiini onkin tuoteperheen suurin yksittäinen tuote.

Hartwall Jaffa on tänä päivänä monipuolinen tuoteperhe, jonka valikoimasta löytyy juomia monenlaiseen makuun. Sokerimakeutettujen ja light-juomien ohella Hartwall Jaffa -perheeseen kuuluu myös Hartwall Jaffa Plus C. Suomalaisten rakastama Hartwall Jaffa® -virvoitusjuomaperhe sai uuden innovaation, kun Hartwall Jaffa Plus C saapui kauppoihin tammikuussa 2016. Juoma vastaa suomalaisteen toiveeseen terveellisemmästä ja kevyemmästä virvoitusjuomasta.

Kaikkien Hartwall Jaffa tuotteiden maku tulee aidosta hedelmästä, sillä niiden valmistuksessa on käytetty aitoa hedelmämehua.

Pepsi

PepsiCo on maailman 3. suurin elintarvikealan yritys, ja Pepsi-Cola sen lippulaivabrändi. Pepsin valmistus alkoi USA:ssa vuonna 1898. Pepsi tuli Suomen markkinoille vuonna 1968, ja vuoden 1999 alusta Pepsi-tuotteiden valmistuksesta ja jakelusta on vastannut Hartwall.

Tammikuussa 1898 Caleb Bradham ryhtyi valmistamaan vedestä, sokerista, vaniljasta, harvinaisista öljyistä sekä kolapähkinöistä kehittämäänsä uutta juomaa Pohjois-Carolinassa. Vielä samana vuonna hän antoi juomalleen nimen Pepsi-Cola. Sokkomakutesteissä parhaimman makuiseksi arvioitu kolajuoma, Pepsi, on markkinoiden dynaamisin, aktiivisin ja nuorekkain kolajuomamerkki.

Kaloriton Pepsi Max puolestaan aloitti menestystarinansa Suomessa vuonna 1994. Ensiesittelynsä jälkeen Pepsi Max otti ansaitusti paikkansa Suomen ylivoimaisesti juoduimpana sokerittomana virvoitusjuomana. Suomalaisiin vetoavat erityisesti Pepsi Maxin täyteläinen kolan maku sekä juoman kalorittomuus. ”Maximum taste, no sugar” on lupaus, jota Pepsi Max ei petä.

Pommac

Pommac on laadukas ja perinteinen sekahedelmävirvoitusjuoma arkeen ja juhlaan. Pommacin jäljittelemätön maku saadaan aikaan alkuperäisellä, vuosikymmenten takaisella reseptillä, johon kuuluu juomaan käytettävän tiivisteen kypsyttäminen tammitynnyreissä kolmen kuukauden ajan. Pommac on tiettävästi ainoa virvoitusjuoma, jonka raaka-ainetta on kypsytetty tammitynnyreissä. Pommac ei ole niin makea kuin muut virvoitusjuomat.

Aidoista hedelmistä ja marjoista valmistettu Pommac on maamme vanhin edelleen valmistettava virvoitusjuoma. Ruotsissa Pommacia on valmistettu vuodesta 1919 alkaen, Suomeen juoma saapui ensi kerran 1930-luvun alussa. Juoma on pitänyt pintansa tähän päivään asti ja on ollut Suomen kymmenen suosituimman virvoitusjuoman joukossa vuosien ajan.

Hartwall Limonadi

Hartwall Limonadi -tuoteperheen kolme juomaa – Hartwall Limonadi Omena, Päärynä ja Vadelma – ovat kaikki laadukkaita ja perinteisiä virvoitusjuomia koko perheen herkutteluhetkiin.

Hartwall Limonadi Omena on yksi markkinoiden ainutlaatuisimmista ja perinteisimmistä virvoitusjuomista. Tarkoin vaalittu, Viipurista välirauhan ajoilta alkunsa juontava resepti takaa tuotteelle pehmeän, tasapainoisen ja jäljittelemättömän maun. Sisartuotteet Hartwall Limonadi Päärynä ja Vadelma täydentävät perinteikästä limonadiperhettä, joka saa mielen matkaamaan mummolan kesiin.

Mountain Dew

Mountain Dew on virvoitusjuoma, jossa on ainutlaatuinen, pehmeä ja virkistävä sitrussekoitusmaku. Se on myös miellyttävän matalahiilihappoinen virvoitusjuoma. Mountain Dew sisältää kofeiinia saman verran kuin markkinoilla olevat kolajuomat.

Mountain Dew on USA:n kolmanneksi suurin virvoitusjuomatavaramerkki. Perinteisen Mountain Dewn lisäksi tarjolla on myös jännittävä vadelman ja sitruunan makuinen Mountain Dew Supernova.

7up

7UP on yksi maailman tunnetuimmista virvoitusjuomista.

7UP on aito, alkuperäinen lemon-lime-juoma, jonka menestyksen salaisuus on hyvin yksinkertainen: sen maku ja virkistävyys ovat täysin ylivoimaisia omassa tuoteryhmässään.

03/erikoisjuomat

ED

Hartwallin energiajuoma ED tuli markkinoille 2003 ja löysi heti paikkansa suomalaisten suosimana merkkinä. Sittemmin alkuperäinen ED on saanut rinnalleen uusia makuvaihtoehtoja.

Raikkaan ja hyvänmakuiset ED-energiajuomat piristävät sekä henkisesti että fyysisesti. Ne antavat voimia ja pitävät pirteänä ja skarppina.

Kaikissa ED-energiajuomissa on korkea kofeiinipitoisuus (32mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus on enintään 2 pullollista päivässä.

Hartwall Fenix

Hartwall Fenix -hyvinvointijuomat ovat arjen eri käyttötilanteisiin tarkoitettuja juomia, joissa yhdistyvät terveellisyys ja hyvä olo. Vaikuttavat aineet on valittu käyttötilanteen tarpeiden mukaan.

Gatorade

Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma, joka kehitettiin alun perin 1960-luvulla amerikkalaisen jalkapallojoukkueen Florida Gatorsin tarpeisiin. Gatoraden voimalla aiemmin heikosta menestyksestään tunnettu Gators nousi Orange Bowlin voittoon.

Gatoraden asema urheiluravitsemuksen ja nesteytyksen asiantuntijana on kiistaton, se on maailman myydyin urheilujuoma. Se nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin mikään muu urheilujuoma. Tieteellisesti kehitetty ja huippu-urheilijoiden testaama.

Red Bull

Virkistää kehoa ja mieltä®. Red Bull -energiajuoman erikoisresepti sisältää korkealaatuisia ainesosia.

04/mehut

Pago

Pago-mehuista on yli satavuotisen historiansa aikana hioutunut korkeasta laadustaan tunnettu runsaan hedelmäinen herkku, joka löytyy myynnistä jo 35 eri maasta. Pago-mehujen ensiluokkaisen maun perusta ovat vain parhaissa olosuhteissa kasvaneet ja tarkkaan valitut hedelmät ja marjat Ne maistuvat sellaisenaan niin aamiaisella, lounaan yhteydessä kuin välipalana. Iltaisin ne toimivat myös mainiona valintana drinkkien pidentäjäksi Pago-mehut ovat 100% mehua eivätkä ne sisällä keinotekoisia säilöntä-, maku-, makeutus- tai väriaineita.

Valittavana on kolme runsaan hedelmäistä mehua: Pago Appelsiini ja Pago Omena.

05/kahvit

Lavazza

Lavazzan historia alkaa jo vuodesta 1895, jolloin Luigi Lavazza avasi ensimmäisen elintarvikepuotinsa Torinon Via San Tommaso ‑kadulla. Lavazza-kahvi, jota tänään juomme, on tulosta hänen oivalluksestaan sekoittaa eri puolilta maailmaa peräisin olevia kahvilaatuja.